• fondacija@1posto.rs
  • +381 64 08 01 499
Jovana Jevtić

Podrška za talentovanu hemičarku Jovanu Jevtić

Fondacija 1% u okviru ovog projekta podržala je Jovanu Jevtić, donacijom u iznosu od 7.500, 00 dinara za potrebe kotizacije za ućešće na seminaru iz hemije u Istraživačkoj stanici Petnice.

Hvala svima koji su svojim donacijama učestvovali i omogućili Jovani da ostvari veliku želju i uspešno nastavi svoj istraživački rad.
Jovana Jevtić

Jovana Jevtić, iz Beograda, je odlična učenica trećeg razreda XIII beogradske gimnazije. Ova talentovana gimnazijalka pokazala je sklonost i interesovanje za bavljenje hemijom i radi na svom prvom naučnom istrživanju kao starija polaznica seminara hemije Istraživačke stanice Petnice. Fondacija 1% u okviru ovog projekta podržala je Jovanu Jevtić, donacijom u iznosu od 7.500, 00 dinara za potrebe kotizacije za ućešće na seminaru iz hemije u Istraživačkoj stanici Petnice.

Kako Jovana nije bila u mogućnosti da samostalno finansira učešće na pomenutom seminaru, naša donacija omogućila je perspektivnoj, mladoj hemičarki da i ubuduće razvija svoj talenat i unapredi znanje i iskustvo u naučnoj oblasti koju je odabrala.

Hvala svima koji su svojim donacijama učestvovali i omogućili Jovani da osvetli i razvija svoje potencijale, kako bismo bili sigurni da naš svet ostaje u pravim rukama!

Autor teksta: Dragana Klašnja