• fondacija@1posto.rs
  • +381 64 08 01 499
Miloš Vasić i školarci

Ne zaboravi ko si, podrži zavičaj!

РСД 90,000.00 Potrebna donacija

Fond Sonja i Miloš Vasić pokrenuo je projekat podrške školama i učenicima u opštini Mali Zvornik.
Projekat će se u prvoj fazi realizovati u vidu pomoći OŠ “Miloš Gajić”. Cilj je da se prikupe sredstva za naknadu mesečnih užina đaka koji dolaze iz višečlanih porodica (troje ili više) i đaka koji žive samo sa jednim roditeljem kako bismo im pomogli da se kvalitetnije posvete učenju i obrazovanju. Pomoć će biti obezbeđena do kraja školske 2020/21. godine.

Miloš Vasić i školarci

Takođe, u okviru projekta će se nabaviti sportska oprema za školu (lopte, strunjače…) kao podrška psiho-fizičkom razvoju dece.

Miloš Vasić i školarci

Projekat “Ne zaboravi ko si, podrži zavičaj” je posebno značajan za Fond Sonja i Miloš Vasić. Naš uspešni olimpijac Miloš, priliku da se bavi vesanjem i ispuni svoje životne snove, dobio je upravo sedeći u klupi škole “Miloš Gajić”. Koristeći svaku slobodnu priliku da posete Milošev rodni kraj, Sonja i Miloš su se vrlo brzo uverili u brojnost nadarene dece koja često zbog nedostataka prilika koje su uglavnom više prisutne u većim mestima, nego u manjim, nemaju ravnopravne šanse da razvijaju svoje talente.

skola milos gajic amajic
Osnovna škola Miloš Gajić
skola milos gajić amajic 1

Želja Fonda je da ovo bude prva akcija u nizu mnogih drugih akcija koje će se realizovati u okviru ovog projekta.
Nadamo se da će što veći broj ljudi prepoznati vrednost ovog projekta i pružiti nam podršku i da ćemo zajedničkim snagama pomoći što većem broju školske dece da se nesmetano školuju i da iskoriste svoje talente i potencijale.

Uputstva za donaciju možete pronaći na: https://1posto.rs/story/fond-sonja-i-milos-vasic/ 

Primer uplatnice

ne zaboravi ko si podrzi zavicaj
Miloš Vasić omiljeni sportista

Sonja i Miloš Vasić

Sonja i Miloš Vasić