• fondacija@1posto.rs
  • +381 64 08 01 499
Nagrade mladim talentima

Nagrade mladim talentima za ostvarene rezultate na međunarodnim takmičenjima u 2021. godini

nagrade mladim talentima

Fondacija 1% na kraju 2021. godine pružila je podršku najuspešnijim mladim talentima koji su tokom godine osvajali medalje na međunarodnim takmičenjima u oblasti prirodnih i društvenih nauka.

U okviru ovog projekta, uz pomoć naših partnera, nagradili smo ukupno 54 srednjoškolaca, koji su na međunarodnim naučno-istraživačkim takmičenjima i naučnim olimpijadama osvojili čak 99 medalja! Donacija Fondacije u iznosu od po 10.000 rsd za svakog od mladih naučnika ima za cilj podršku i podsticaj njihovom daljem razvoju i edukaciji.

Cilj ovog projekta je da osnaži i podrži mlade talentovane ljude koji su se istakli svojim radom, zalaganjem i rezultatima, kao i da im pokaže da su njihovi uspesi i trud prepoznati.

Realizacijom ovog projekta, Fondacija 1% pokazuje da je tu kao podrška za mlade talente Srbije i da prepoznaje i vrednuje njihov rad, uspehe, rezultate i ciljeve.

Ovakav vid podrške je jako važan u stimulisanju nastavka rada i razvijanja mladih talenta kako bi ostvarili što veće i bolje uspehe u budućnosti i kako bi ostali u Srbiji. Važno je da im se pruži pomoć u njihovom edukovanju i stavi do znanja da nisu sami na svom putu – a Fondacija 1% upravo to i radi.

Kroz ovakve projekte ulivamo nadu mladim talentovanim ljudima da veruju u svoje talente, neguju ih i razvijaju i da podrška za njih postoji. Budite i vi deo te podrške svojom DONACIJOM za mlade talente Srbije!

Podršci za najuspešnije mlade naučnike pridružila se i Fondacija „Registar nacionalnog  internet domena Srbije“ (RNIDS) koja je za sve dobitnike obezbedila i dodatne donacije od 5.000 rsd kao nagrade za postignute rezultate, a takođe je inicirala, kao dodatni vid podrške, i Edukativnu konferenciju za mlade talente, koja je održana nakon svečanosti dodele nagrada.

Kao podrška mladim talentima uključila se i Izdavačka kuća Plato  kroz donaciju knjiga za najuspešnije mlade talente.

Pogledajte Spisak dobitnika nagrada i njihove rezultate (takmčenja na kojima su učestvovali i medalje koje su osvojili).

Zahvaljujemo se partnerima projekta, koji su svojim donacijama dali ključan doprinos realizaciji ovog projekta:

RNIDS
Hooloovoo
Benefiti
Atria
Nagrade mladim talentima