• fondacija@1posto.rs
  • +381 64 08 01 499
Djurdja Mihić

Finansijska pomoć za upis master studija u Francuskoj za Đurđu Mihić

U okviru ovog projekta podržali smo Đurđu Mihić donacijom u iznosu od 263,00 evra za potrebe upisnine na master studije u Francuskoj u školskoj 2019/2020. godini.
Hvala svima koji su svojim donacijama učestvovali i pomogli Đurđi na svom putu ka uspehu!

Đurđa Mihić bila je student Filološkog fakulteta kada se obratila Fondaciji sa željom i planom da svoje studiranje nastavi u Francuskoj. Studirala je francuski jezik, a sada je na master studijama u Avinjonu, na smeru Kultura i komunikacija (Avignon Université, Master 2 Culture et Communication – Arts et Techniques des Publics: Festival, Cinéma, Médias et Réseaux Sociaux.)

Fondacija 1% u okviru ovog projekta pružila je podršku Đurđi finansiranjem njene upisnine na master studije u Francuskoj u školskoj 2019/2020. godini u iznosu od 31.117,00 rsd (263,00€).

Ovim našim malim doprinosom omogućili smo joj da svoje znanje i veštine razvije i unapredi u oblasti koju voli i u državi koju voli.

Đurđine utiske iz Francuske, njenu priču o trenutnom životu i iskustvima, ali i o planovima nakon master studija možete pročitati u intervjuu na blogu.

Hvala svima koji su podržali Đurđin put i doniranjem Fondaciji Đurđi omogućili da sledi svoje snove!

Djurdja Mihić