• fondacija@1posto.rs
  • +381 64 08 01 499
Santa leda

„PRINCIP 1%

Verujemo da svako od nas može dati barem mali doprinos i da na taj način zajedičkim snagama možemo kreirati pozitivnu promenu i poboljšati svet u kojem živimo.

Ako barem 1% ljudi prepozna ideju i donira 1% svog vremena, znanja ili novca, kontinuirano svakog meseca, sigurno možemo učiniti naše okruženje boljim i podsticajnim mestom.

Misija

Misija

Misija Fondacije 1% je podrška mladim ljudima da otkriju i ostvare svoje talente, ideje i potencijale, da zajedno utičemo na pozitivne promene u našem društvu, da razvijemo svest da je neophodno da pokrenemo sebe i svet oko sebe i da je moguće da kroz društveni doprinos poboljšamo našu okolinu.

Vizija

Vizija

Naša vizija je društvo koje je spremno da aktivno učestvuje u svom unapređenju i da pomogne najprosperitetnijim pojedincima da realizuju svoje talente, ideje i potencijale kako bismo kreirali podsticajno okruženje i dalje unapredili samo društvo kao rezultat toga.

Ciljevi

Cilj

Probudi veru u ljudima da od nas zavisi kvalitet našeg okruženja i da je promena na bolje moguća. “Naš cilj je da pokrenemo sebe i svet oko sebe i da učinimo ovaj svet boljim mestom!”

Osnivači

Vrednosti Fondacije 1%

vrednosti-fondacije-1-posto

Naši ambasadori

Postani deo tima Fondacije 1%

Fondacija 1% ima za cilj da podrži mlade talentovane ljude kako
bi ostvarili svoje talente, ideje i potencijale i kako bismo zajedno unapredili naše okruženje.

Naslov

[lifeline2_custom_video_output image=”1145″ video=”https://1posto.rs/wp-content/uploads/2020/05/Intro-Fondacija-1__3.mp4″ title=”Fondacjia 1%”]

Causes Grid View Content Hover

[lifeline2_causes_grid_view_with_hover_content_output cols=”4″ cat=”causes” num=”6″]

Our Posts

[lifeline2_our_posts_output cols=”4″ cat=”all” show_author=”true” show_date=”true” num=”3″]