• fondacija@1posto.rs
  • +381 64 08 01 499
Miloš Pešić

Miloš Pešić

 

Uvek je osećao da je pored ličnih i profesionalnih ciljeva u životu važno, ako ne i važnije, imati i svoju misiju kojom može doprineti svom okruženju. Priča o Fondaciji 1% je deo te misije, pa često citira Čerčila „Živimo od onoga što dobijemo, ali nas živim čini ono što dajemo.“

Sve je počelo kada je u 7. razredu u osnovnoj školi pokrenuo ekološku sekciju, a već tokom studija vodio studentski projekat koji je imao za cilj pružanje besplatnog neformalnog obrazovanja mladima kroz predavanja i tribine. Tada mu se i javila želja za ličnim razvojem i usavršavanjem, pa je 6 godina radio za kompanije koje se bave edukacijama i ličnim razvojem, paralelno usavršavajući sebe.

Trenutno vodi svoj edukativni centar gde se bavi ličnim i profesionalnim razvojem kroz autorske programe edukacija, i držanjem edukacija i predavanja iz tih oblasti, kao i NLP edukacija i koučinga.

Fondaciju 1% pokrenuo je kao njen idejni tvorac i jedan od osnivača sa ciljem da pomogne mladim ljudima u Srbiji da razvijaju i ostvare svoje talente, ideje i potencijale.

Want To Join Our Team?

Quis autem velum iure reprehe nderit. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Cras sapien neque, bibendum in sagittis. Duis varius tellus eget massa pulvinar eu aliquet nibh dapibus. Aenean eros erat, tincidunt vitae fringila nec, fermentum et quam. Class aptent tacit socio squ ad litora torquent peri bia nostra, per inceptos himenaeos. Aenean eros erat, tincidunt vitae fringillanec, fermentum et quam.

JOIN US TODAY