• fondacija@1posto.rs
  • +381 64 08 01 499
Katarina Đokić
  • Category:

Katarina Đokić

Tokom studija Filološkog fakulteta otkriva ljubav prema IT-u i uporedo sa fakultetom se obrazuje u tom smeru, te dobija priliku da na trećoj godini studija započne praksu u Majkrosoft Development centru u Beogradu, što je dalje usmerava. Trenutno radi na poziciji project i business development menadžera u IT firmi koja radi web development za EU non-profit organizacije i ustanove. Vodeći web development projekte uspeva dosta da nauči o samim Evropskim fondovima, i samom procesu prijavljivanja za EU finansiranje. Takođe je uspešni polaznik obuke “Obuka za pisanje, upravljanje i realizovanje međunarodnih i evropskih projekata” i te je sertifikovani “pisač projekata”
Van poslovnog sveta, zajedno sa prijateljima iz Vlasotinca osniva omladinsko udruženje “Sevap” (sevap.org) sa ciljem poboljšanja kvaliteta života ljudi.
Kad ne radi, onda čita, trči (skoro je postavila cilj da istrči polumaraton), sluša muziku i radi jogu. Kod Katarine važi da je ideja o dobročinstvu prisutna samo ukoliko je sprovedena u delo, te se svakodnevno trudi da pronađe nove načine da svojoj zajednici vrati. Njen moto je “Pozitivne misli donose pozitivne stvari”

Want To Join Our Team?

Quis autem velum iure reprehe nderit. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Cras sapien neque, bibendum in sagittis. Duis varius tellus eget massa pulvinar eu aliquet nibh dapibus. Aenean eros erat, tincidunt vitae fringila nec, fermentum et quam. Class aptent tacit socio squ ad litora torquent peri bia nostra, per inceptos himenaeos. Aenean eros erat, tincidunt vitae fringillanec, fermentum et quam.

JOIN US TODAY