• fondacija@1posto.rs
  • +381 64 08 01 499
Jovana Milić
  • Category:

Jovana Milić

Student, putnik, Čitalac. Fascinirana je funkcionisanjem ljudskog organizma, i poslednjih sedam godina uči o čoveku. Stečeno iskustvo i znanje iz medija, Ujedinjenih Nacija, korporacije, HR agencije i bloga želi da prenese i Fondaciji. Veruje u obrazovanje pojedinca. Želja joj je da do 2023. godine tečno govori tri jezika. Jedan od ciljeva koje je sebi postavila, da do 30. godine živi i radi/studira na četiri različita kontinenta. Preostala su joj još dva. 

“Učite sada da biste za nekoliko godina mogli da birate gde ćete da budete 1. septembra”, je poruka koju je poslala preko društvenih mreža 1. septembra 2019. godine sa jedne od najlepših vijetnamskih plaža, a ujedno i odgovor na komentar poznanika da je srećna jer ne brine o početku nove školske godine.

Want To Join Our Team?

Quis autem velum iure reprehe nderit. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Cras sapien neque, bibendum in sagittis. Duis varius tellus eget massa pulvinar eu aliquet nibh dapibus. Aenean eros erat, tincidunt vitae fringila nec, fermentum et quam. Class aptent tacit socio squ ad litora torquent peri bia nostra, per inceptos himenaeos. Aenean eros erat, tincidunt vitae fringillanec, fermentum et quam.

JOIN US TODAY