• fondacija@1posto.rs
  • +381 64 08 01 499
Jana Mišić
  • Category:

Jana Mišić

Oduvek je težila svojim ambicijama i ostvarenju uspeha. Njena vizija uspešnosti ne ogleda se samo u obrazovanju već i u tome koliki si čovek. Fondacija joj je pomogla da ostvari svoju nameru i kroz svoj rad i doprinos u Fondaciji, pomaže mladim talentima na njihovom putu usavršavanja.

Sebe opisuje kao vrlo upornu, ambicioznu i istrajnu osobu, čvrstog karaktera koja zna šta želi u životu, ali iza te čvrstine i snage stoji jedna emotivna, inteligentna i empatična devojka.

Govori tečno engleski i nemački i najveća želja joj je da upiše master studije u Nemačkoj ili Švajcarskoj kako bi upoznala njihov mentalitet i kulturu i tako usavršila znanje jezika. S njenom voljom i karakterom ne sumnjamo da će tu želju i ostvariti. 

Jana je najmlađi član našeg tima i jako smo ponosni što je sa nama.

Want To Join Our Team?

Quis autem velum iure reprehe nderit. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Cras sapien neque, bibendum in sagittis. Duis varius tellus eget massa pulvinar eu aliquet nibh dapibus. Aenean eros erat, tincidunt vitae fringila nec, fermentum et quam. Class aptent tacit socio squ ad litora torquent peri bia nostra, per inceptos himenaeos. Aenean eros erat, tincidunt vitae fringillanec, fermentum et quam.

JOIN US TODAY